Benefietkelder van Manitoba

28 okt 2018

De verkoop van wijn en bier voor heel veel vuurplezier!

De jaarlijkse bier- en wijnactie staat weer op stapel. Kom proeven en vul je kelder (of bescheiden wijnrekje) af met goede wijn en bijzonder bier voor het goede doel: de kampvuurkuil van Manitoba is ernstig aan vervanging toe. Koop je flessen via Manitoba want ook jij drinkt toch graag een glaasje mee bij een mooi en veilig kampvuur?

Meteen onze wijn of bier bestellen? Ga naar onze winkel

Eerst even proeven?

Dit jaar combineren we de bier- en wijnproeverij op één avond. Meer mensen, meer smaken, meer plezier. Wijn- en bierdrinkers komen elkaar anders nooit tegen en dat kunnen we natuurlijk niet hebben. Geef je via de link op voor de proeverij op 24 november vanaf acht uur ‘s avonds. Zorg voor een stevige bodem en kom op de fiets of lopend. Deze avond kost € 12,50, maar neem vooral mensen mee, want dat loont!* Je kunt heen en weer tussen de bier- en wijnproeverij voor een optimale ervaring op de avond en – als het weer het toelaat – maken we een kampvuur zodat jullie zelf kunnen ervaren hoe nodig deze aan vervanging toe is.

*Neem je buurman, vrienden, opa en oma mee naar de Proeverij op 24 november, want daar word je blij van! Voor elke (betalende) gast die jij aanmeldt krijg jij als dank een exclusief in een gelimiteerde oplage voor Manitoba gebrouwen flesje bier cadeau met exclusief etiket. Dat laat je niet aan je smaakpapillen voorbijgaan, toch?

Nog een kadootje voor de kerstdagen?

Zoekt u nog een leuk cadeautje voor de kerstdagen of is het tijd om u zelf een cadeautje te doen? Zoek dan niet verder! Hier kunt u een gepersonaliseerd kaasplankje bestellen en tegelijkertijd de Sherrows steunen voor het zomerkamp. Via deze link kunt u ze bestellen.

En dan nog een veiling

Daarnaast doen we dit jaar nóg iets nieuws! Een speciale (online) veiling van zeer bijzondere en exclusieve flessen wijn, maar ook speciaalbier. Deze flessen zijn niet te koop bij je slijter om de hoek. Dit zijn de kroonjuwelen voor je kelder, zorg ervoor dat je ze bemachtigt tegen elke prijs!

 

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.