Bestel online via Manitoba

14 mei 2015

Kopen op internet is nu geld verdienen voor Manitoba. Het kost helemaal niets extra’s. Het enige dat je hoeft te doen is je internetaankopen doen via de links op onze site. Bijvoorbeeld die in de banner. Of hieronder:

“SponsorKliks,

Er zijn heel veel webshops waar het werkt. Wij ontvangen dan provisie over uw aankopen! Op onze sponsorkliks-pagina staat een wat uitgebreidere lijst van winkels, en hoeveel we al hebben gekregen.

Bijvoorbeeld:

zalando bol thuisbezorgdmediamarkt

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.