Bier & Wijn Actie

28 okt 2017

Zoals elk jaar bieden we onze wijnliefhebbers weer de kans om bij ons een paar heerlijke flessen wijn te kopen. Wij kopen ze in met korting, waardoor we er een leuk zakcentje aan over houden. Nieuw dit jaar is dat we ook speciaalbier verkopen van de Leusdens brouwerij De Volle Maat.

Als je niet weet wat je wilt kopen, dan kan je naar de bierproeverij of de wijnproeverij. Voor een kleine vergoeding om de kosten te dekken gaan we een avondje lekker uitzoeken welke het lekkerste zijn. Alle informatie kan je vinden in onze winkel. 

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.