Grote Clubactie begonnen

24 sep 2022

De Grote Clubactie is weer gestart. Tussen 24 september en 21 november gaan onze scouts door heel Leusden, Amersfoort en omgeving langs de deuren bij buren, vrienden, kennissen, familie en buurtgenoten.
Naast dat je met een Grote Clubactielot prijzen kan winnen, zoals een auto of €100.000, steun je ook Scouting Manitoba!
Van elk verkocht lot gaat 80% rechtstreeks onze kas in. Hier kunnen we onze energierekening van betalen 🙁 en gave activiteiten van organiseren 🤩.
Heb je geen contant geld aan de deur? Je kan ook online loten kopen via een QR-code!
Wil je nu meteen een lot kopen? Dat kan via deze link.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.