Stem mee: Manitoba maakt kans op 5000 euro

22 feb 2016

Werf stemmen - Social Medi_1a

Het fonds van Help Nederland Vooruit heeft ons genomineerd in de regio Amersfoort. Dat betekent dat we sowieso 1000 euro krijgen voor het bijscholen van onze vrijwilligers en het aanschaffen van spel- en outdoormateriaal, maar dat kan 5000 euro worden!

Daarvoor hoeven we alleen maar de meeste stemmen te krijgen (van de 5 genomineerden). Aangezien wij de enige scoutinggroep zijn, mag dat geen probleem zijn!

Tot en met 11 maart kan er met elk mailadres 1 stem worden uitgebracht.

Wat moet je doen?

  • Ga naar www.ing.nl/stemnederlandvooruit
  • Typ Manitoba in in het zoekveld
  • Klik op Scouting Manitoba
  • Vul je gegevens in
  • Deel je stem via Facebook (optioneel)
  • Bevestig je stem door op de link te klikken die naar je emailadres is gestuurd.
  • Vraag al je vrienden, familieleden, collega’s, enzovoorts om hetzelfde te doen.

 

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.