Het perfecte plaatje

7 apr 2021

Verschillende leden uit diverse stammen, werkgroepen en leiding hebben 13 weken lang ‘gestreden’ om het perfecte plaatje te maken. Net als bij het RTL4-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ draaide het hier ook om de passie van mooie plaatjes maken. Aan de hand van verschillende foto-opdrachten gingen de deelnemers wekelijks aan de slag, met verbluffende resultaten als gevolg.

Na 13 opdrachten was Susanne de winnaar en waren de andere 30 deelnemers vele ervaringen rijker. Voor velen was een reden om de camera weer eens serieus te gebruiken, voor anderen was het juist een kennismaking met fotografie.

Alle opdrachten vindt je hier. En alle inzendingen en winnende foto’s hier.

Het doel was om de corona lockdown die net voor kerst begon en 5 weken zou duren, leuk in te vullen. Die 5 weken / 5 opdrachten zijn uiteindelijk 13 weken en 13 opdrachten geworden. Met mooie resultaten tot gevolg. Hieronder een aantal mooie inzendingen.

 

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.