Klik en winst

10 dec 2016

Shop je online? Ga dan naar de webshop via de sponsorklikspagina van Manitoba. Onze groep ontvangt commissie over jouw aankopen. En het loont: in 2016 hebben we samen ruim 230 euro bij elkaar ‘geklikt’ voor Manitoba! Met een kleine moeite toch een mooi bedrag dat we zomaar extra binnen krijgen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dit bedrag in 2017 overtreffen en daarmee nog meer leuke dingen kunnen doen voor onze leden. Of de contributie op hetzelfde niveau houden bijvoorbeeld.

Image004 (1)

De winkels waar we de meeste contanten van binnen krijgen zijn bol.com en Coolblue. Mocht je daar, of bij andere webwinkels bestellingen plaatsen, denk dan vooral aan Manitoba en ga via sponsorkliks naar de webshop.

Image006 (1)

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.