ManiMagazine december 2022

Lieve lezers,

Daar is-ie dan, het laatste ManiMagazine van 2022, voller dan ooit met berichten, nieuwtjes, foto’s en verslagen. Sommige vrijwilligers voelden zich ietwat gestalkt door de redactie, maar het is gelukt: we hebben van maar liefst álle 10 speltakken en beide besturen een leuke bijdrage los weten te krijgen.

Als redactie hadden we weer veel plezier in het interviewen van een vrijwilliger voor de rubriek ‘De week van’. Wil jij je ook een keer laten interviewen voor deze leuke rubriek? Heb je nieuws of een leuke bijdrage? Mail ons op nieuwsbrief@manitoba.nl.

Dankzij alle aangeleverde kopij hebben we maar liefst 17 pagina’s kunnen vullen. Blader er doorheen en je bent weer helemaal op de hoogte van het ‘reilen en zeilen’ bij Manitoba. Klik op de blauwe pijl en ga naar het volgende artikel. Klik op de kleine foto’s om ze te vergroten. Veel lees- en kijkplezier!

Natuurlijk wensen wij, uw ManiMagazine-redactie, jullie een fantastische kerst, een fijne jaarwisseling en we zien jullie allemaal weer met de nieuwjaarsactiviteit op 7 januari!

Wat vind jij van ons ManiMagazine? Vul het lezersonderzoek hieronder in!

Mischa, Elena, Sebastiaan en Elise