ManiMagazine November 2021

12 nov 2021

in plaats van een nieuwsbrief hebben we een online magazine gemaakt! We zijn uitgenodigd om als testcase dit digitale magazine te maken en daar waren we wel erg nieuwsgierig naar! Ben je benieuwd naar het speltaknieuws en al die andere info? Klik dan snel door naar ons allereerste enige echte ManiMagazine!

Klik hier door naar het ManiMagazine.

We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Geef je reactie via de email: nieuwsbrief@manitoba.nl of via het contactformulier.

Groetjes van Elena, Mischa en gastredacteur Sebastiaan, die dit online magazine mogelijk maakte!

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.