Manitoba wint 3.000 euro

23 mrt 2016

IMG_8753a

Het ING Fonds heeft de prijzen uitgereikt voor “Help Nederland Vooruit!” Dankzij de vele stemmen heeft Scouting Manitoba 3.000 euro gewonnen, een geweldig bedrag waarmee we een extra boost willen geven aan de kwaliteit van onze vrijwilligers, bijvoorbeeld door extra opleidingen. Hierboven de groep van de prijsuitreiking, Scouting is herkenbaar aan de kinderen 🙂 .

Iedereen die op ons heeft gestemd -of stemmen heeft geworven- heel hartelijk bedankt!

HelpNederlandVooruit1

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.