Mexicaans eten!

23 jan 2018

Dat kan op 24 maart bij Manitoba. Deze avond wordt ons clubhuis omgetoverd tot een sfeervol Mexicaans restaurant waar je de heerlijkste Mexicaanse gerechten krijgt voorgeschoteld. Gemaakt door de topkoks van het bestuur.

Het Mexicaans restaurant opent om 18.00 uur en word je feestelijk welkom geheten met met een een lekker hapje en drankje. Een avond lang genieten van smakelijke gerechten in een gezellige ontspannen sfeer.

En door te komen eten help je mee aan een nieuw dak voor het Manitoba gebouw. Dus neem je huisgenoten, buurvrouw, en opa mee en kom naar het sponsordiner. Je kan je aanmelden in onze webwinkel.

Dit diner word je aangeboden voor:
volwassenen € 14,50
kinderen tot 12 jaar: € 7,50

Help Manitoba mee met een nieuw Dak.

Hasta la vista

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.