Padvindersfeest 2.0

19 apr 2016

Misschien herinneren jullie nog wel de legendarische padvindersfeestjes in de Allo Allo?! Dit gaan wij dunnetjes overdoen, maar dan in Curtis Café Amersfoort. Het feest wordt op 29 april georganiseerd door Nairana & Manitoba.

Kaartjes kosten €7,50 en dan krijg je een heerlijk welkomstdrankje en 1 gratis consumptie! Inloop vanaf 20:00 uur. Koop je kaartje door een mailtje te sturen naar padvindersfeest@gmail.com en dan zetten wij je op de gastenlijst.

Nodig al je (scouting)vrienden uit en kom samen met ons dat feestje bouwen. Het thema is scouting 😛 en degene met de beste thema-outfit wint een mooie prijs!10168018_1567135263597331_386946292050378_n

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.