Party Tropicana

1 mrt 2019

Manitoba heeft een nieuw kooktoestel nodig!

Dus op zaterdag 23 maart koken we de sterren van de hemel!

Kom genieten van een Surinaams tropisch buffet, met liefde gemaakt op het oude fornuis: roti, hete kip, gebakken banaan.. Voor elk wat wils.

Met deze sponsoravond help je al swingend, spelend en lekker etend scouting Manitoba aan een nieuw kooktoestel.

Je hoeft niet op scouting te zitten, iedereen is welkom!! Neem je buurvrouw, familie en al je vrienden en kennissen mee of kom gezellig met je voltallige stam of speltak en geniet van een zwoele tropische avond.

We starten om 18.00 uur en eindigen als we moe van het swingen en het eten zijn.

Boek een plekje aan onze tropische dis voor slechts €14,50 (kinderen €7,50)
via manitoba.nl/winkel

Bon apati!!

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.