Rabobank Clubkas Campagne gaat ons dak op

20 sep 2017

Zoals onze vaste bewoners weten hebben we momenteel op verschillende plekken lekkage. Het blijkt dat we ons dak grondig moeten aanpakken, anders wordt het nog veel erger.

Daarom doen we mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij bepalen de leden van Rabobank Amersfoort Eemland welke clubs een bijdrage ontvangen. Er is in totaal 50.000 euro beschikbaar gesteld.

Van 26 september tot en met 17 oktober gaan de leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op ons via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de bijdrage voor een club. Dus:

Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland of ken je iemand die dat is? Stem op onze club via www.rabobank.nl/amersfoorteemland!

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.