Tevreden over wijnactie

20 dec 2015

De wijnactie was dit jaar een geslaagde sponsoractie. Leden, ouders, vrienden, collega’s en familie van leden kochten samen 397 flessen via onze webwinkel. Goed voor een winst van ruim € 400,-.

Via Gall&Gall konden wij regelen dat de wijn niet duurder was dan in de winkel. Voor elke verkochte fles kreeg Manitoba een stukje provisie. Op de duurdere flessen zit wat meer marge dan op de goedkoopste.

Eén ouder bestelde voor zijn bedrijf de wijn voor in de kerstpakketten van zijn medewerkers, een leuke klapper van 108 flessen Kroon van Oranje. Dit was dus ook meteen de meest verkochte wijn, gevolgd door de Arrogant Frog Cabernet Sauvignon Merlot en Arrogant Frog Chardonnay Viognier.

Nieuw dit jaar, was dat je een deel van de wijnen kon komen voorproeven bij een knappend haardvuurtje op Manitoba. Het werd een gezellige avond en leverde ons naast een aantal bestellingen ook een prettig beeld van de kwaliteit van het aanbod en hoe dit gewaardeerd wordt door onze klanten. Voor herhaling vatbaar!

Twee dagen voor de sluitingsdatum deden we een laatste herinneringsmailing uit, dit leverde nog flink wat bestellingen. Ook onze leden hielpen mee met promotie, te zien aan de familienamen onder de bestellers. Familie Verbaan spant hierbij de kroon met 5 afnemers. Dank jullie wel allemaal.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.