Vakantiegangers bedankt!

13 mei 2016

sponsorkliks_berichtBegin mei heeft iemand via de sponsorkliks link van Manitoba een of meerdere Venereovernachtingen geboekt bij Venere. Deze transactie alleen leverde ons het welkome bedrag van €27,80. We kunnen natuurlijk niet achterhalen wie het was, daarom langs deze weg onze hartelijke dank!

Gemiddeld wordt er nu 10 tot 20 keer per maand iets besteld via onze site. Dat heeft ons al 130 euro netto opgeleverd, en nog een keer 130 euro zit nog in de pijplijn. Dat gaat dus geweldig!

Ga je iets online bestellen, doe het dan via de link http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4995 of via het logo op onze homepagina (zie rechts hiernaast).


Elke transactie bij Thuisbezorgd.nl levert ons bijvoorbeeld €0.75 op. Ook via Coolblue, Mediamarkt, AH.nl, Couverts.nl, bol.com, Aliexpres, Zalando, Inktweb, Paradigit, Wehkamp, Otto en nog veel meer online winkels ontvangen we regelmatig een klein bedrag. Bekijk hier het overzicht voor Manitoba.

Dit zijn bedrijven die veel commissie geven:

Commissiepercentages in April 2016

Venere12.0%
Zalando8.0%
Hotels.com6.7%
Conrad.nl5.0%
Viking5.0%
Wehkamp4.3%
Expedia.nl4.1%
Coolblue3.7%
Centralpoint.nl3.5%
Media Markt3.0%
Bol.com2.2%
KLM1.2%

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.