Wijnactie: afleverinformatie

3 dec 2016

champagneDe wijnactie was een groot succes, met een omzet van meer dan 2000 euro! Helaas is de winkel nu gesloten, zodat we op tijd kunnen leveren.

Als u hebt aangegeven de wijn op te komen halen, verwachten we u op 10 december tussen 10:00 en 14:30 bij Scouting Manitoba, Dodeweg 10A in Leusden.
Als u hebt gevraagd de wijn thuis af te leveren, dan nemen we via de mail contact op om een afspraak met u te maken.

Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruikmaken van dit contactformulier.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.