Contact

Adresgegevens

Scouting Manitoba
Dodeweg 10A
3832 RD Leusden
033 – 4632585

Op zaterdag zijn er vrijwel altijd mensen aanwezig in ons gebouw. Vaak zijn we echter buiten, dus als je probeert te bellen hang dan niet te snel op, het kan zijn dat er niet direct iemand in buurt is.

Route

Vanaf de A28 vanuit Utrecht neem je de afslag Maarn/Doorn. Bovenaan de afslag bij de stoplichten ga je linksaf richting Amersfoort. De eerste weg rechts is de Dodeweg. Ons clubhuis bevindt zich aan de rechterkant van de weg.

Vanaf de A28 vanuit Zwolle neem je de afslag Leusden Zuid/Amersfoort. Onderaan de afslag bij de stoplichten ga je linksaf richting Leusden Zuid. Onder de snelweg door kom je weer bij stoplichten. Hier ga je rechtsaf de Dodeweg op. Ons clubhuis bevindt zich aan de linkerkant van de weg.

Vanaf de A28 vanuit Soest neem je de afslag Maarn/Doorn. Aan het einde van de afslag ga je linksaf. Je staat nu voor een kruispunt met stoplichten. Als je rechtdoor rijdt, rij je de Dodeweg op. Ons clubhuis bevindt zich aan de rechterkant van de weg.

Overige contactgegevens 

Wil je het bestuur bereiken, neem dan contact op met  bestuur@manitoba.nl.

Heb je vragen over lidmaatschap of de wachtlijst, neem dan contact op met ledenadministratie@manitoba.nl of kijk bij lid worden.

Wil je het clubhuis huren, neem dan contact op met verhuur@manitoba.nl of kijk bij gebouw huren.

Wil je contact opnemen met de speltakleiding van je kind? Hun contactgegevens staan op de informatiepagina’s van onze speltak, dus kijk bij de Bevers, Meisjeswelpen, Jongenswelpen. Gidsen, Verkenners of Sherrows.

Wil je de oudervertegenwoordigers bereiken, mail dan naar oudervertegenwoordigers@manitoba.nl.

Wil je de vertrouwenspersoon spreken, mail dan naar vertrouwenspersoon@manitoba.nl of kijk bij Vertrouwenspersoon.

Voor alle overige vragen: info@manitoba.nl

Contactformulier

Gebruik maken van ons contact formulier mag natuurlijk ook. 🙂

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Over Scouting Manitoba

  In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
  Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
  Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

  Scoutinggebouw huren

  Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

  Lid worden van Scouting

  Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.