Gebouw huren

Ons clubhuis en omgeving

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt verhuurd aan scoutinggroepen, (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten. Veel van onze huurders komen jaarlijks terug.

Er zijn acht toiletten en vier douches (in gescheiden groepen), één invalidetoilet, drie lokalen (geschikt voor overnachten, respectievelijk 60, 40 en 40 m2) en natuurlijk een ruime professionele keuken. Een vierde lokaal (verblijfsruimte 64 m2) kan apart erbij worden gehuurd. Vanaf dertig personen dient het vierde lokaal altijd mee gehuurd te worden. De verblijfsruimte wordt niet apart verhuurd maar altijd in combinatie met de hiervoor genoemde ruimtes en gedurende dezelfde periode.

Een beschrijving van het clubhuis en de omgeving vind je hier.

Meer foto’s vind je hier.

Wanneer is het clubhuis te huur?

De actuele beschikbaarheid van het clubhuis is hier in te zien.

Algemeen: in de zomerperiode is het clubhuis op weekbasis te huur van zaterdag 13:00 uur tot de zaterdag erna 12:00 uur. Buiten de zomerperiode is verhuur (alleen voor meerdaags gebruik) in principe mogelijk van maandag tot vrijdag en tijdens de weekenden van Pasen en Pinksteren. Buiten deze perioden is het gebouw in de weekenden exclusief in gebruik bij scoutinggroep Manitoba.

Wie mag er huren?

Scoutinggroepen, jeugdverenigingen, basisscholen, e.d. Het clubhuis kan niet door derden gehuurd worden voor feesten, bruiloften, party’s, bedrijfsuitjes, commerciële activiteiten, e.d. De buitenruimte hoort expliciet bij het gebouw en wordt niét zelfstandig verhuurd.

De tarieven voor 2022

De huur voor één dag/nacht bedraagt € 245,- (inclusief bijdrage afvalverwijdering en energie). Twee of meer dagen/nachten kosten € 155,- per dag plus bijdrage afvalverwijdering en energie à € 55,- per verhuurperiode van maximaal een week. Deze bedragen worden gehanteerd buiten het stookseizoen. Bij verhuur in het stookseizoen kan afhankelijk van de situatie een extra bijdrage voor verwarming worden toegepast.

De borg bedraagt € 200,00 per huurperiode.

Het verblijflokaal kan extra worden gehuurd als uitbreiding op de basisverhuur. De huurprijs van deze extra  ruimte bedraagt € 40,- per dag/nacht (vanaf dertig personen verplicht).

Huuraanvraag

Voor aanvullende informatie met betrekking tot de verhuur van het clubgebouw en reserveringen kun je een e-mail sturen naar verhuur@manitoba.nl of bellen met onze verhuurcoördinator Bert Meijer op telefoonnummer: 06-23365257 .

Ook kan je het aanvraagformulier invullen.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.