Steun ons en geniet ervan

2 nov 2016

Genieten van een goed glas wijn én het goede doel rode-wijnsteunen was nog nooit zo makkelijk! Koop je kerstwijn bij ons tegen de gewone winkelprijs, en wij krijgen provisie.

De keuze is nog groter dan vorig jaar: natuurlijk rood en wit, maar ook mousserend, desserwijnen en port. Ook een ruime keuze biologische wijnen. En in diverse prijscategorieën.

Tip van de wijncommissie: De Curator Shiraz/Cinsault. Stevig en toch zacht. Een ideale vergaderwijn ;-). Te bestellen via de Manitoba Wijnactie!

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.