Leidingteams 2018

Zoals elk seizoen zijn er weer wat wisselingen in de leidingteams:

  • We krijgen er bij de bevers en jongenswelpen nieuwe leiding bij vanuit de sherrows. Welkom Erik en Susan! Redmar vliegt over naar het materiaalbeheerteam.
  • Er zijn mensen gestopt vanwege werk, studie, reizen of de behoefte aan een nieuwe uitdaging binnen/buiten scouting. Mang (Roel), Shada (Nouschka), Joey en Marjon, super jammer dat jullie stoppen met leiding geven!
  • Gelukkig zien we ook veel gezichten ‘terug van weggeweest’: Dahinda (Floor), Snif (Margot), Tha (Kirsten) en Anouk zijn na een reis/studie in het buitenland weer terug bij de groep.
  • We hebben flink wat speltakhoppers: Baloe (Bas) stapt over naar de verkenners, Snif (Margot) gaat naar de gidsen en Anouk naar de sherrows.

Grote verandering bij de jongenswelpen dus, en kleine veranderingen bij de andere speltakken. Zo is de maand september een mix van starten en stoppen. Beiden verdienen aandacht. Onze praktijkbegeleider Veerle stopt ook. Het trainingstraject voor alle nieuwe leiding wordt vooralsnog opgepakt door de groepsbegeleiders terwijl we zoeken naar één, liefst zelfs twee mensen die de praktijkbegeleiding op zich willen nemen. Met de leiding die stopt kijken we wat voor rol zij nog voor zichzelf zien bij de groep, nu of later.

Intussen staan alle nieuwe teams klaar om te beginnen aan een bruisend, verrassend en uitdagend nieuw seizoen. Wij hebben er zin in!

Leidingteams op een rijtje

bevers

Gijs
Kimberley
Susan

jongenswelpen

Jasper
Julie
Kirsten
Erik
Pascal

meisjeswelpen

Janine
Susanne
Arlette
Floor

verkenners

Rik
Sebastiaan
Daniël
Bas

gidsen

Saskia
Laura
Marcus
Margot

sherrows

Marieke
Rob
Anouk