Inschrijving Manitoba (in de meeste gevallen voor de wachtlijst)

Met dit inschrijfformulier kunt u uw zoon of dochter opgeven bij scoutinggroep Manitoba. Aan de hand van de gegevens wordt er bekeken voor welke speltak uw kind in aanmerking komt. Zodra er plaats is in de desbetreffende speltak wordt er contact met u opgenomen over de verdere gang van zaken. Uitzonderingen daargelaten worden er 1 keer per jaar aan het begin van het seizoen (sept/okt) nieuwe kinderen opgenomen binnen de speltak. Soms gebeurt dit ook nog per 1 januari.

Voor onderstaande speltakken hebben we momenteel wachtlijsten:
Bevers (5-7 jaar) – wachttijd ongeveer 1 jaar.
Jongenswelpen (7-11 jaar) – wachttijd minimaal 2 jaar.
Meisjeswelpen (7-11 jaar) – wachttijd ongeveer 1 jaar.

Als u uw zoon of dochter wilt opgeven bij Manitoba, vul dan de onderstaande vragen zo compleet mogelijk in en klik op verzenden. U ontvangt zelf een kopie van de ingevulde gegevens op het opgegeven mailadres.

Mocht uw zoon of dochter extra aandacht nodig hebben, wilt u dit dan aan geven bij het kopje bijzonderheden zodat wij kunnen inspelen op de capaciteiten van het leidingteam. De door u verstrekte informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

De persoonsgegevens die u ons verstrekt verwerken wij om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze (aspirant) leden. Deze gegevens worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem Scouts Online. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Hoe we met je gegevens omgaan staat beschreven op www.scouting.nl/privacy.

  Gegevens van uw kind 
  Voornaam van uw kind*:
  Achternaam van het kind*:
  Geboortedatum*:
  Geslacht*:

  Gegevens ouder/verzorger:
   
  Uw naam*:
  Uw Adres*:
  Huisnummer *:
  Postcode*:
  Woonplaats*:
  Telefoonnummer*:
  Uw emailadres*:
  Heeft u al kinderen op Manitoba?*:

  Bijzonderheden:

  Hoe bent u bij Manitoba terecht gekomen?

  Wij draaien geheel op vrijwilligers, en kunnen vaak wat ondersteuning gebruiken. Daarom willen we heel graag weten welke kennis en vaardigheden u heeft, zodat we u gericht kunnen benaderen als we uw hulp nodig hebben.
  Beroepen ouder(s):           

  Bent u zelf lid (geweest) van Scouting?:     

  Overige vaardigheden:     

  Kunnen we u vragen ons op onderstaande punten te ondersteunen als dat nodig is?

  Ondersteuning als hulpleiding:*JaNee
  Begeleiding van leiding*:JaNee
  Klussen aan ons gebouw*:JaNee,
  nl.:
  Eten koken voor grote groepen*:JaNee
  Bestuursfunctie*:JaNee
  Club van 100*:JaNee
  Webmaster*:JaNee

  Als u ons graag op andere manieren wilt helpen, dan kunt u dat hieronder aangeven:

  Over Scouting Manitoba

  In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
  Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
  Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

  Scoutinggebouw huren

  Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

  Lid worden van Scouting

  Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.