Inschrijving Manitoba (in de meeste gevallen voor de wachtlijst)

Met dit inschrijfformulier kunt u uw zoon of dochter opgeven bij scoutinggroep Manitoba. Aan de hand van de gegevens wordt er bekeken voor welke speltak uw kind in aanmerking komt. Zodra er plaats is in de desbetreffende speltak wordt er contact met u opgenomen over de verdere gang van zaken. Uitzonderingen daargelaten worden er 1 keer per jaar aan het begin van het seizoen (sept/okt) nieuwe kinderen opgenomen binnen de speltak. Soms gebeurt dit ook nog per 1 januari.

Wachtlijsten, houdt er rekening mee!

Voor Manitoba natuurlijk een goed teken, maar aan de andere kant ook vervelend: wachtlijsten. Als je bij onze scouting groep wil, moet je bedenken dat er een wachtlijst is. Geef je daarom op tijd op! Je kan zelfs vanaf je geboorte al op de wachtlijst, want een plekje op de wachtlijst is geheel vrijblijvend.

Elk jaar nodigen we rond september nieuwe jongens/meisjes uit. Sta je op de wachtlijst, dan krijg je rond die periode een e-mail of telefoontje zodra je oud genoeg bent en er een plekje voor je is. Je hoeft niet elk jaar naast de telefoon te wachten; bij het aanmelden voor de wachtlijst krijg je een indicatie wanneer je er ongeveer bij kunt.

Het is belangrijk te weten dat zo’n indicatie soms lastig te geven is. Soms vallen er mensen van de wachtlijst af, soms helemaal niet. De indicatie die wordt gegeven is daarom een voorzichtige schatting, om loze beloftes te voorkomen. Om alvast een eerste indicatie te geven:

Voor onderstaande speltakken hebben we momenteel wachtlijsten:
Bevers (5-7 jaar) – wachttijd ongeveer 2 jaar.
Jongenswelpen (7-11 jaar) – wachttijd minimaal 2-3 jaar.
Meisjeswelpen (7-11 jaar) – wachttijd minimaal 2-3 jaar.

Door de lange wachtlijsten  heeft het vaak ook geen zin meer om je op te geven voor de welpen zodra je al 9 jaar of ouder bent. Maar je kunt je wel alvast opgeven voor de scouts. Deze speltakken hebben kortere wachtlijsten, maar het kan nooit kwaad om er alvast op te staan.

Als u uw zoon of dochter wilt opgeven bij Manitoba, vul dan de onderstaande vragen zo compleet mogelijk in en klik op verzenden. U ontvangt zelf een kopie van de ingevulde gegevens op het opgegeven mailadres.

Mocht uw zoon of dochter extra aandacht nodig hebben, wilt u dit dan aan geven bij het kopje bijzonderheden zodat wij kunnen inspelen op de capaciteiten van het leidingteam. De door u verstrekte informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

De persoonsgegevens die u ons verstrekt verwerken wij om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze (aspirant) leden. Deze gegevens worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem Scouts Online. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Hoe we met je gegevens omgaan staat beschreven op www.scouting.nl/privacy.

  Gegevens van uw kind

   

  Voornaam van uw kind*:

  Achternaam van het kind*:

  Geboortedatum*:

  Geslacht*:

  Gegevens ouder/verzorger:

   

  Uw naam*:

  Uw Adres*:

  Huisnummer *:

  Postcode*:

  Woonplaats*:

  Telefoonnummer*:

  Uw emailadres*:

  Heeft u al kinderen op Manitoba?*:

  Bijzonderheden:

  Hoe bent u bij Manitoba terecht gekomen?

  Wij draaien geheel op vrijwilligers, en kunnen vaak wat ondersteuning gebruiken. Daarom willen we heel graag weten welke kennis en vaardigheden u heeft, zodat we u gericht kunnen benaderen als we uw hulp nodig hebben.
  Beroepen ouder(s):           

  Bent u zelf lid (geweest) van Scouting?:     

  Overige vaardigheden:     

  Kunnen we u vragen ons op onderstaande punten te ondersteunen als dat nodig is?

  Ondersteuning als hulpleiding:*

  JaNee

  Begeleiding van leiding*:

  JaNee

  Klussen aan ons gebouw*:

  JaNee,
  nl.:

  Eten koken voor grote groepen*:

  JaNee

  Bestuursfunctie*:

  JaNee

  Club van 100*:

  JaNee

  Webmaster*:

  JaNee

  Als u ons graag op andere manieren wilt helpen, dan kunt u dat hieronder aangeven:

  Over Scouting Manitoba

  In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
  Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
  Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

  Scoutinggebouw huren

  Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

  Lid worden van Scouting

  Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.