Bevers

De Bevers zijn weer volop met het seizoen begonnen. We hebben 10 nieuwe bevers geïnstalleerd! Noortje, Félix, Rosa, Nena, Noran, Elin, Sarah, Ella, Aaron en Teun welkom bij onze groep. Er zijn nog een paar kinderen aan het kijken of ze het leuk vinden om ook bij ons te blijven.

De oudste Bevers helpen super goed om de nieuwe Bevers wegwijs te maken! Intussen weten ze allemaal waar de belangrijkste plekken in en om het gebouw zijn. Het beverlokaal, de wc’s, de keuken, de kapstokken, de kampvuurkuil, het Beverveld en natuurlijk het zandpad. Ook leren ze allemaal vlag hijsen en het Beverlied zingen.

Een kleine greep uit de activiteiten van de Bevers in dit eerste half jaar: fruitpakketjes op het kampvuur maken, een echte fotoroute lopen waarbij de oudsten een iets moeilijkere route hadden dan de jongsten maar ze beiden bij dezelfde schatkist met lekkers uit kwamen, liedjes zingen bij het vuur, kip kip ei, Hollandse leeuwen, hutten bouwen, leuke dingen met de verschillende zintuigen, cakejes versieren, vlaggenseinen…

De laatste tijd staat natuurlijk in het teken van de feestdagen. Het was heel spannend toen Sint en Piet langskwamen. We kregen een speelburcht waar we intussen al mee gespeeld hebben. Afgelopen week speelden we in het thema kerst waarbij we kerstkoekjes maakten, kerstballen bingo speelden en een kerstkrans versierden.

We hebben heel veel zin om in 2023 weer verder te spelen!
Groetjes Guy, Jorien, Roel, Suus, Bo en Jeanne