Beukenstam

Ook de leden van de Beukenstam moeten met de tijd mee, dus deden we bij onze meest recente opkomst een verkenningsreis door de wereld van de Social Media. Natuurlijk kreeg het geheel een kersterig sausje. In drie groepen leerden we ons zelf over Instagram, Snapchat en TikTok.

We maakten allemaal een bericht over het kerstverhaal, maar eigenlijk waren we allemaal drukker met al die fantastische en veelal hilarische filters die je kunt gebruiken. Het lachen hierom duurde zeker de helft van de opkomst, dus van het hele filmen/fotograferen kwam in de eerste instantie niet zoveel terecht. Maar uiteindelijk wisten we toch allemaal een post te plaatsen op de verschillende platforms (die we om voor ons motiverende redenen allemaal heel erg privé houden, we hebben immers bijna allemaal kinderen…)

We hebben de opdracht gekregen nog eens na te denken over hoe openbaar wij als de Beukenstam willen zijn op de verschillende kanalen. En we beginnen misschien wel een beetje beter te begrijpen waarom de jongeren hier zo verslaafd mee bezig zijn.

Ben je nieuwsgierig naar onze opkomsten? Check dan op instagram of facebook eens de #beukenstam.