Groepshike in het Wilde Westen

Eindelijk, na twee jaar kon het weer, de groepshike! Wij Sherrows zijn enthousiast te werk gegaan om een leuke route uit te zetten.

Zoals verwacht ging het af en toe een beetje rommelig. Maar door de creatieve inzet van de Sherrows voor en tijdens de hike werden alle foutjes snel hersteld

Deze editie van de groepshike ging van start bij Superfun. Vanuit hier liep de route door het bos, richting de duinen. Onderweg waren er verschillende posten, hier hebben de leden verschillende spellen gedaan. Een van de spellen was pitten spugen zoals de cowboys in het wilde westen dit deden.

De route vervolgde zich over de Soesterduinen en liep verder naar vliegbasis Soesterberg waar de leden lasso hebben geworpen. De dag hebben we afgesloten met chili con/sin carne, en een leuk avondspel waarin je je eigen indianenkamp moest bouwen!

De zondag zijn we rustig gestart met een goed ontbijt. De route op zondag, terug naar Manitoba verliep goed. De leden waren moe maar hielden de sfeer er goed in!
Al met al was het een geslaagd weekend en is iedereen moe maar blij en voldaan richting huis gegaan!

Voor het eerst liepen bevers en jongste welpen ook de groepshike. Hun startpunt was anders dan die van de oudste welpen, verkenners en gidsen, maar een deel van de route was gelijk.

Iedereen eindigde op het kampterrein PBC Austerlitz, waar we gezamenlijk gegeten hebben. Daarna werden de bevers en jongste welpen opgehaald.

Opening op het startpunt bij Superfun – allemaal op de hurken voor het groepslied ‘I Like Bananos’