Kort nieuws

Nieuwjaarsactiviteit

Zaterdag 7 januari is de nieuwjaarsactiviteit. De activiteit zal duren van 14:00 tot 16:30. Het zou leuk zijn als hier zo veel mogelijk leden (kinderen, stamleden, leiding, en andere vrijwilligers) bij kunnen zijn.
De activiteit heeft het thema ‘’arcadehal’’ en zal bestaan uit allerlei posten en spelletjes die de kinderen daar kunnen doen.

Grote clubactie: de trekkingsuitslag is bekend!

Op dinsdag 6 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2022 plaats onder toeziend oog van de notaris. Manitoba heeft loten verkocht van de Grote Clubactie, kopers kunnen via de lotchecker hun lotnummer(s) checken of ze iets gewonnen hebben. Klik hier om naar de lotchecker te gaan.

De meisjeswelpen hebben het meeste verkocht: 492 loten!

 

 

 

 


Vraag van een meisjeswelp-moeder

Zoals jullie misschien weten, heb ik (Joyce) de ziekte van alport (nierziekte). Helaas gaat het niet goed met mij, mijn nierfunctie daalt te snel en moet ik opzoek naar donornier met bloedgroep O. Ik vind het moeilijk om te vragen, en ik vraag het dan ook voor mijn lieve gezin. Je kunt mij helpen door te kijken op mijn website: www.joycezoektnier.nl en door dit bericht te delen! Liefs Joyce, Hedzer, Kylian en Liz.