Kort nieuws

Pak je agenda er maar bij, we hebben weer hele leuke en belangrijke zaken op de rit staan:

iScout 4 maart
Ook dit jaar doet Manitoba weer mee met iScout!
De iScout is een online wereldreis voor scouts van 18 jaar en ouder. Er doen honderden teams mee uit Nederland en België, maar ook uit veel andere Europese landen en zelfs Japan is van de partij deze editie. Met iedereen van Manitoba die meedoet vormen we één groot team. Creativiteit, samenwerken en internet zijn de belangrijkste ingrediënten van het spel. iScout gaat over creatieve doe-opdrachten zoals ‘organiseer een straatrace met fietsen’ of ‘geef veiligheidsinstructies (zoals in een vliegtuig) in een bus’. Ondertussen speuren andere teamleden het internet af op zoek naar antwoorden op Reisvragen zoals ‘Ga naar de papieren stad uit papieren steden en zoek het land waar het internetgebruik afneemt’. Voor elke goed afgeronde Doe-opdracht kan je twee Reisvragen kopen. Het team dat de meeste Reisvragen goed heeft beantwoord, heeft het spel gewonnen. Aanmelden voor het team van Manitoba is nog mogelijk tot 25 februari: klik hier


Schoonmaakfeestje
Op 25 maart is er weer de grote schoonmaak. Op deze dag nodigen wij alle ouders / verzorgers / Manitoba-familieleden uit om tussen 10:00 en 12:15 uur te komen helpen op het clubhuis van Manitoba met poetsen, schrobben, ramenlappen en vegen zodat ons prachtige clubhuis weer helemaal mooi en schoon is.
Natuurlijk zorgen we voor koffie, thee en iets lekkers. Verder is het een mooi moment om tijdens het poetsen bij te kletsen, bijvoorbeeld over of je rugpijn na ouder-kind weekend al over is en hoe erge spierpijn je had na afloop 😉 We zien jullie graag met emmer en schoonmaakspullen op 25 maart om 10 uur!


Manitoba Familiedag voor het eerst in onze groepsgeschiedenis in april!


Escaperoom weekend
Een groepje Beukenstammers heeft het initiatief genomen om een escaperoom achtig mysterie te organiseren op Manitoba. Sherrows, stammen, leidingteams en NDLG mogen zich inschrijven om in het 1e weekend van juni hieraan deel te nemen en het mysterie op te lossen! De uitnodiging voor de sherrows en stammen volgt. (N)DLG kan zich aanmelden via een inschrijfformulier dat tzt gedeeld wordt via allemaal@manitoba.nl.