Verkenners

Hallo allemaal,

De Verkenners zijn weer lekker bezig geweest dit half jaar, zo hebben ze bijvoorbeeld in totaal zo’n 55 km gelopen, hebben ze met de vrieskou in een bivakje geslapen en hebben ze allemaal hun insigne EHBO gehaald.

Bivakweekend, een al jaren oude traditie bij de verkenners. De leiding van nu ging zelf als verkenner ook op bivak weekend, en hun leiding ook en… daarna weet ik het niet zeker. Anyway, een dag lopen en dan slapen in een in een geïmproviseerde schuilplaats. Het liefst terwijl het vriest, want dat creëert uitdaging en daar gaat het om. En we eten het hele weekend rantsoenpakketten. Lekker man.

Alle verkenners hebben dit jaar ook hun EHBO insigne gehaald, na 2 opkomsten leren, een thuisopdracht (voor degenen die een opkomst gemist hadden) en een test bij de derde opkomst hebben ze het allemaal gehaald.

Na het intense bivakweekend en de insigne vonden wij het afgelopen week ook wel tijd voor een wat relaxter weekendje:  lekker weer, spelletje, zwemmen, chillen… de leiding is in elk geval weer helemaal tot rust gekomen, de verkenners ook hopen we!

Vriendelijke groet,
De Verkennerleiding