Geslaagde ouderactiviteit: ManiFam

Van ons bestuur

Wat was de ouderactiviteit op 16 oktober een geslaagde bijeenkomst! Voor iedereen was er iets te beleven, anderen om mee te spelen of te praten en iets te eten. Er waren veel kinderen op het supergrote springkussen, aan de kabelbaan en rond het kampvuur voor een broodje. En de ouders konden met een kopje koffie en een tosti weer eens bijpraten. Het weer deed gelukkig goed mee en wat waren er veel vrijwilligers om te helpen met opbouwen, begeleiden, afbreken en opruimen. Dank daarvoor!

Helpende handjes

Als bestuur hebben we met veel verschillende ouders en belangstellenden een praatje kunnen maken. Wat fijn dat veel ouders bereid zijn om een helpende hand te bieden, of dat nu een rol is in het bestuur, een keer komen klussen of helpen met de grote schoonmaak, alle ondersteuning helpt onze fijne scoutinggroep verder.

Het heeft het bestuur ook concrete hulp opgeleverd. Namelijk een kandidaat penningmeester en twee algemene bestuursleden. Met anderen zijn we nog in gesprek. We vonden deze ouderactiviteit voor herhaling vatbaar! Hopelijk zien we jullie weer regelmatig bij Manitoba.

Mocht je ook onze groep willen helpen, dat kan! Neem dan contact op met bestuur@manitoba.nl