Het Gidsen seizoen is nu echt begonnen!

Installatie

De eerste groep Gidsen en Rondleidsters / Assistenten is al geïnstalleerd. De rondes zijn dit jaar: Haviken, Valken, Reigers en Zwaluwen. De installatie is altijd een leuk en spannend moment, ook voor de leiding die dit keer het spiekbriefje met de belofte nauwelijks nodig had. We heten de de geïnstalleerden van harte welkom en we wensen ze een leuke tijd toe bij de Gidsen.

Samenwerken

De afgelopen opkomsten stond in het thema: elkaar leren kennen. We hebben we veel spellen gedaan: vette haas, meel rugby en natuurlijk Hollandse leeuwen:) Het A-lopen vraagt echt team en knoop werk, dus extra leuk om te zien dat het zo goed verliep. #trots
Er is ook slagbal gespeeld, er werd eerst getraind met bal gooien en slaan. De training bleek niet voor niets geweest want het spel liep lekker snel door, de teams waren aan elkaar gewaagd. Tijdens de ‘posten / opdrachten spel’ opkomst moesten de Gidsen in groepjes allerlei creatieve en scouting techniek opdrachten doen. Er waren hele creatieve uitkomsten, ook de technieken gingen de meiden goed af. De pizza post was natuurlijk een culinair hoogtepunt!

Halloween

30 Oktober hadden we een Halloween opkomst, de Gidsen mochten verkleed komen. Er werden pompoenen gesneden ( geen pleisters nodig gehad!) en er was schmink voor wie dat wilde. De pompoenen zijn erg mooi geworden en de geschminkten zagen er eng uit.

De komende opkomsten

27 en 28 november staat een kampeerweekend op Austerlitz in de planning voor de Gidsen, wij hebben er zin, verslag volgt via sociale media of wellicht in de volgende nieuwsbrief.

Groeten van de Gidsenleiding : Lauren, Elise, Margot, Danique en Saskia

 


Dit is alweer het einde van het eerste ManiMagazine. Blader gerust nog even terug om je aan te melden voor de bier- en wijnactie 😉