Ons fantastische Materiaalbeheerteam stelt zich voor!

Als je in ons gebouw helemaal doorloopt tot aan het einde kom je bij de lokalen van Materiaalbeheer. Dit team is elke week in de weer om alle tenten, klimmateriaal, piotouw en alle andere materialen (en we hebben heel veel) te bergen, uit te lenen, te repareren en soms (als het echt niet anders kan) te vervangen. Onze uitdaging is zo zuinig mogelijk onze spullen veilig en bruikbaar te houden. En de tenten droog. Tijdens het werk drinken we de beste koffie van Manitoba, en na het werk een gezellig biertje.

Marius

Marius is de klusser, die graag bouwt en repareert. De ingewikkelde stellages bij materiaalbeheer zijn door hem gebouwd. Waarschuwing: Ga niet naar boven zonder een plattegrond en een GPS.

Marcus

Marcus zit al sinds mensenheugenis bij Materiaalbeheer. Hij is dan ook ons geheugen: als enige weet hij precies wat er is, hoe we eraan komen en waar het ligt. Ligt er weer iets nieuws (nou ja, tweedehands)? Dan heeft Marcus weer ergens iets kunnen regelen voor de groep.

Bernhard

Bernard is als “Ouder van” bij de groep gekomen. Als KAM coördinator houdt hij ons scherp op kwaliteit en veiligheid, en hij heeft soms de vernieuwende ingevingen. Zijn kinderen zijn allang niet meer bij Scouting en hijzelf woont tegenwoordig in Arnhem, maar hij komt nog steeds graag op zaterdag lekker klussen.

Redmar

Redmar is de jongste van het stel, de eerste Sherrow die meteen naar Materiaalbeheer ging. Gewoon omdat hij graag met zijn handen bezig is. Zijn passie is boogschieten, dus dat materiaal is bij hem in perfecte handen. Helaas is hij vanwege zijn opleiding momenteel weinig op Manitoba.

Omdat er genoeg werk ligt en we ook dingen anders willen doen, zijn we heel blij met de versterking die zich heeft aangemeld.

Guy

Guy wilde naast zijn activiteiten als Beverleiding nog wat leuks te doen hebben op Manitoba na de opkomst. Hij is de financiële man en de ICT’er, en wil proberen om de communicatie met de leiding wat te verbeteren.

Folkert

Folkert is ons nieuwe Pietje Precies. Hij heeft de ambitie om ervoor te zorgen dat we allemaal weten waar we wat kunnen vinden, en is alvast begonnen de GPS’en te updaten.

Heb je materiaal nodig, of heb je zin in een lekkere kop koffie? Kom gezellig effe langs.