Sparen voor Zuid-Korea

In de zomer van 2023 gaan 11 jeugdleden van Manitoba naar de World Scout Jamboree in Zuid-Korea. Een ontzettend gave reis en 10 dagen kamp met 50.000 scouts van over de hele wereld. Op allerlei manieren werken onze jamboreegangers aan het bij elkaar verdienen van hun deelnemersbijdrage. Lees hier hoe je hen kunt steunen!

Bijenwaskaarsen van Amélie
Hoi, ik ben Amelie van Sluis en ik ben een gids en een van de 1259 jongeren die meegaat naar de World Jamboree deze zomer. Daarvoor ben ik aan het sparen en heb ik voor jullie een hele leuke actie. Ik maak namelijk zelf Bijenwaskaarsjes in diverse vormen zoals een bijenkorf, ananas en een muffin. Je kan deze los kopen of in een mooi cadeaupakket. Naast dat ze niet alleen mooi zijn, geven ze ook een heerlijke geur.
Via het bestelformulier kun je jouw bestelling doorgeven, waarna je deze kunt ophalen bij Manitoba op 12 of 29 november. Bij bestellingen boven de 10 euro kom ik deze thuis bezorgen (Amersfoort en Leusden).

Honing van (de opa van) Bauke
Hallo allemaal, aankomende zomer ga ik naar de World Scout Jamboree in Zuid-Korea. Hiervoor ben ik nog heel hard aan het sparen, ik verkoop onder andere honing. Deze honing komt van bijenvolken die op de vlindertuin in Leusden staan. Een echt lokaal product dus. Ik heb voorjaarshoning en zomerhoning en verkoop deze voor €6,50 per pot van 450 gram. Wil je ook een potje van deze heerlijke honing, neem dan contact op via telefoonnummer 06-40160048. Ophalen kan op Maisland 13 in Leusden of ik breng het voor 1 euro per bestelling naar je toe in Leusden. Groetjes, Bauke Deelstra

Eieren van de boer – Astrid en Sandra
Hoi, wij zijn Astrid en Sandra Huster. Wij gaan voor jou naar de boer en halen kakelverse eieren, voor slechts €0,25 per ei. Je kunt bestellen via dit formulier, we gaan ongeveer elke 4-5 weken naar de boer. Het volgende aflevermoment is begin november.
Deze eieractie is omdat wij sparen voor de World Scout Jamboree in Zuid-Korea in 2023. Dat is een groot scoutingevenement waar zo’n 50.000 scouts naartoe komen van over de hele wereld. Daarvoor zijn we bezig met geld verdienen om erheen te kunnen. Dit is een van de acties die we doen. Bestel jij je eieren bij ons?
Je mag ons ook vragen voor klusjes of oppassen. Daar hebben we nog niet zoveel ervaring mee, maar we willen het wel leren.