Van de voorzitter

Kimberley Kaizer, Voorzitter

Brrrr was is het koud. Maar dat laat ons echte scouts niet tegenhouden. De thermospullen, muts en dikke sokken aan en gewoon gaan kamperen, hiken en buitenspelen. Scouting gaat altijd door. Nou ja altijd? Ook wij hebben als bestuur zorgen. De stijgende prijzen voor voedsel maakt dat het eten verzorgen voor de jeugdleden duurder is geworden, maar ook de stijgende energieprijzen hakken er behoorlijk in. Wij doen er alles aan om de kosten op alle vlakken te verminderen.

Alle complimenten aan het SOD en stichtingsbestuur die al behoorlijke zichtbare resultaten hebben gehaald. Ondanks alle initiatieven zijn ook wij genoodzaakt de prijzen te verhogen voor zowel de contributie als de losse kampjes en het zomerkamp. Prijzen verhogen in een tijd dat je beseft dat veel gezinnen voor een behoorlijke uitdaging staan. Wij bieden dan ook de helpende hand waar het niet lukt. Het enige wat wij daar voor nodig hebben is dat je contact met ons opneemt.

Als laatste wil ik jullie de club van 100 onder de aandacht brengen. Dit is de club mensen die zich verbonden voelen met Manitoba en daarvoor een extra donatie over hebben. Dit geld geeft ons extra reserves voor grote dingen, zoals de nieuwe kampvuurkuil. Ben je geïnteresseerd wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Zo blijft scouting Manitoba voor iedereen, samen door iedereen.

Ik wens jullie allemaal warme feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.