Stamfest

Op 19 maart 2017 is het weer zover! Manitoba organiseert Stamfest, het beste scoutingfeestje van de regio. Dit jaar is dat geheel in het thema Stranded pirates. Met ook dit jaar weer het Rad van Fortuin en live bandjes tot 24:00 uur. Daarna zal een DJ de leukste nummers draaien.
De geweldige bands die we voor dit jaar geregeld hebben zijn Whiteout, De Russen Komen & The Ame!

Like onze Stamfest-pagina op facebook en laat weten of je komt.

Het Stamfest wordt georganiseerd door de stam van Manitoba en is voor scouts uit de hele regio en daarbuiten. De deuren zijn vanaf 20:00 uur geopend. Ben je 18+?! Dan ben je van harte welkom! (legitimatie verplicht).

Wat: Stamfest 2017

Wanneer: zaterdag 18 maart

Waar: Scouting Manitoba. Dodeweg 10A, Leusden

Hoe laat: 20:00 – 03:00 uur

Overnachten in ons clubgebouw is mogelijk, dit kost €3,- inclusief ontbijt. Meld je aan via stamfest@manitoba.nl.

Speel je in een bandje en wil je optreden op Stamfest? Neem dan contact op met de organisatie via stamfest@manitoba.nl.

 

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.