Facebook Scouting Manitoba

Geplaatst op door
 • Deze Manitoba toppers werden 10e en 13e bij de RSW, dit weekend Scouting Regio Utrechtse Heuvelrug

  Deze Manitoba toppers werden 10e en 13e bij de RSW, dit weekend Scouting Regio Utrechtse Heuvelrug

  07 april 2019

 • Lekker soppen! Op zaterdag 30 maart houden we weer Grote Schoonmaak. Grijp je kans om bij een citroentjesfris emmertje sop gezellig kennis te maken met andere scoutingouders en -vrijwilligers terwijl we samen het hele clubhuis weer heerlijk spic en span maken. Je hebt gegarandeerd eer van je werk, dit wil je! We soppen van 10u tot 12:15u. Alle opkomsten zijn 's ochtends (sherrows: vrijdagavond).

  Lekker soppen! Op zaterdag 30 maart houden we weer Grote Schoonmaak. Grijp je kans om bij een citroentjesfris emmertje sop gezellig kennis te maken met andere scoutingouders en -vrijwilligers terwijl we samen het hele clubhuis weer heerlijk spic en span maken. Je hebt gegarandeerd eer van je werk, dit wil je!
We soppen van 10u tot 12:15u. Alle opkomsten zijn 's ochtends (sherrows: vrijdagavond).

  29 maart 2019

 • Dit weekend hebben de verkenners een kampeer kampje in Baarn gehad. Deze keer niet met de benenwagen maar met de fiets. Om daar te komen hadden de verkenners coördinaten voor de GPS gekregen.

  Dit weekend hebben de verkenners een kampeer kampje in Baarn gehad. Deze keer niet met de benenwagen maar met de fiets. Om daar te komen hadden de verkenners coördinaten voor de GPS gekregen.

  24 maart 2019

 • Manitoba Nieuwsbrief - maart 2019 - https://mailchi.mp/374980920936/manitoba-nieuwsbrief-maart-2019

  In deze nieuwsbrief: lentediner // brons voor elena // grote schoonmaak // tijger gezocht // nog een vertrouwenspersoon // europese jamboree 2020 // groepsopkomst in beeld // agenda

  In deze nieuwsbrief: lentediner // brons voor elena // grote schoonmaak // tijger gezocht // nog een vertrouwenspersoon // europese jamboree 2020 // groepsopkomst in beeld // agenda

  19 maart 2019

 • De gidsen zijn de zondagochtend begonnen met het plaatsen van een bankje op landgoed Maarn.

  De gidsen zijn de zondagochtend begonnen met het plaatsen van een bankje op landgoed Maarn.

  17 maart 2019

 • Manitoba's Surinaams Sponsordiner - https://mailchi.mp/8b0d2b71cde8/manitobas-surinaams-sponsordiner

  Laat dat voorjaar maar zitten, we gaan naar de tropen! Aanstaande zaterdag koken onze groepskoks van het stichitngsbestuur weer de sterren van de hemel voor ons jaarlijkse sponsordiner. Kom je ook? Meld je aan. Bon apati!

  Laat dat voorjaar maar zitten, we gaan naar de tropen! Aanstaande zaterdag koken onze groepskoks van het stichitngsbestuur weer de sterren van de hemel voor ons jaarlijkse sponsordiner. Kom je ook? Meld je aan. Bon apati!

  16 maart 2019

 • #internationalevrouwendag #meidenopmanitoba #power #trots

  #internationalevrouwendag #meidenopmanitoba #power #trots

  08 maart 2019

 • Doneer voor Jantje Beton: https://jantjebeton.digicollect.nl/marieke-hendriks?utm_content=donatie&utm_source=digicollect&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=jantje-beton Delen = Lief

  3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. Daar doen wij wat aan met de Jantje Beton Collecte. Doneer jij ook?

  3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. Daar doen wij wat aan met de Jantje Beton Collecte. Doneer jij ook?

  04 maart 2019

 • Schrijf je in op www.manitoba.nl/winkel

  Schrijf je in op www.manitoba.nl/winkel

  01 maart 2019

 • De Jongenswelpen deden vanochtend slagbal met parcours, erg geslaagd én er werd heel goed opgeruimd daarna!! #timelapse

  23 februari 2019

 • De bevers hebben zelf de weg naar de schat gevonden!

  De bevers hebben zelf de weg naar de schat gevonden!

  23 februari 2019

 • Vandaag hebben de verkenners hout gehaald uit het modderige Schoolsteegse bosjes

  Vandaag hebben de verkenners hout gehaald uit het modderige Schoolsteegse bosjes

  23 februari 2019

 • Heb jij je leukste sokken al klaar liggen voor zaterdag? Om 13:30 beginnen we met de groepsactiviteit op de Hamershof!

  07 februari 2019

 • Dit weekend hebben de verkenners hun spierballen mogen laten zien met het houthakken. Dit moesten ze doen om een vuurtje te maken om daar hun soep in op te warmen.

  Dit weekend hebben de verkenners hun spierballen mogen laten zien met het houthakken. Dit moesten ze doen om een vuurtje te maken om daar hun soep in op te warmen.

  21 januari 2019

 • Manitoba Nieuwsbrief - januari 2019 - https://mailchi.mp/69417285687d/manitoba-nieuwsbrief-januari-2019

  Manitoba Nieuwsbrief - januari 2019 - https://mailchi.mp/69417285687d/manitoba-nieuwsbrief-januari-2019

  20 januari 2019

 • De Sherrows zijn van start gegaan in 2019 met een frisse duik in het Henschotermeer, Brrr

  De Sherrows zijn van start gegaan in 2019 met een frisse duik in het Henschotermeer, Brrr

  06 januari 2019

 • Oliebollen gebakken? Lever je oude frituurvet in bij scouting Manitoba (Dodeweg 10a Leusden). De gele container staat de komende zaterdagen klaar op onze parkeerplaats. Goed voor het milieu, goed voor ons!

  31 december 2018

 • Lekker oliebollen gebakken? Lever je oude frituurvet in bij scouting Manitoba (Dodeweg 10a Leusden). De gele container staat de komende zaterdagen klaar op onze parkeerplaats. Goed voor het milieu, en goed voor ons. Delen is lief!

  Lekker oliebollen gebakken? Lever je oude frituurvet in bij scouting Manitoba (Dodeweg 10a Leusden). De gele container staat de komende zaterdagen klaar op onze parkeerplaats. Goed voor het milieu, en goed voor ons. Delen is lief!

  30 december 2018

 • We hebben dankzij een gift van Stichting de Boom nu een nieuwe tent: een Jurt. Hier opgezet in onze kampvuurkuil voor de kerstlunch van de gidsen. Dankzij de opening in het dak een ideale tent om een vuurtje in te stoken. En als je dan de zijwanden ook eraan hebt zitten is het zelfs in de winter heel comfortabel. Marcus, dankjewel dat je dit voor ons hebt geregeld!

  We hebben dankzij een gift van Stichting de Boom nu een nieuwe tent: een Jurt. Hier opgezet in onze kampvuurkuil voor de kerstlunch van de gidsen. Dankzij de opening in het dak een ideale tent om een vuurtje in te stoken. En als je dan de zijwanden ook eraan hebt zitten is het zelfs in de winter heel comfortabel.
Marcus, dankjewel dat je dit voor ons hebt geregeld!

  22 december 2018

 • Gisteravond heeft de stam met elkaar het stamdiner gehad en willen we names de stam iedereen een gelukkig nieuwjaar toewensen.

  Gisteravond heeft de stam met elkaar het stamdiner gehad en willen we names de stam iedereen een gelukkig nieuwjaar toewensen.

  16 december 2018

 • De 3-ringenstam heeft een leuke laatste opkomst van het jaar achter de rug, vol activiteiten die met kerst te maken hadden. Uiteraard kon de foute kersttrui niet ontbreken. #meedoeniswinnen

  De 3-ringenstam heeft een leuke laatste opkomst van het jaar achter de rug, vol activiteiten die met kerst te maken hadden. Uiteraard kon de foute kersttrui niet ontbreken. #meedoeniswinnen

  15 december 2018

 • Laatste dag! Morgen (8 december) is de laatste dag om te bestellen van onze wijn- en bieractie, ook wel de benefietkelder geheten. De laatste kans om iets goeds te doen voor ons, en iets lekkers voor jezelf of anderen. Bestel op https://www.manitoba.nl/benefietkelder-winkel/ Lees over onze proeverij op https://www.manitoba.nl/benefietkelder-proeverij-lekker-en-gezellig/ Of bied op onze unieke veiling: https://www.manitoba.nl/product-categorie/veiling/ Grijp je kans nu het nog kan!

  Laatste dag!
Morgen (8 december) is de laatste dag om te bestellen van onze wijn- en bieractie, ook wel de benefietkelder geheten. De laatste kans om iets goeds te doen voor ons, en iets lekkers voor jezelf of anderen.

Bestel op https://www.manitoba.nl/benefietkelder-winkel/
Lees over onze proeverij op https://www.manitoba.nl/benefietkelder-proeverij-lekker-en-gezellig/
Of bied op onze unieke veiling: https://www.manitoba.nl/product-categorie/veiling/

Grijp je kans nu het nog kan!

  07 december 2018

 • Manitoba Nieuwsbrief - december 2018 Wijn- en bieractie - https://mailchi.mp/c00cf9928149/wijnenbieractiespecial2018

  Manitoba Nieuwsbrief - december 2018 Wijn- en bieractie - https://mailchi.mp/c00cf9928149/wijnenbieractiespecial2018

  05 december 2018

 • De ultieme kerst: geef een flesje wijn of mooi setje streekbier kado, en steun Manitoba. https://www.manitoba.nl/benefietkelder-winkel/

  Benefietkelder van Manitoba Geplaatst op 29 oktober 2018 door Guy Holtus Wijn en bier voor heel veel vuurplezier! De jaarlijkse bier- en wijnactie is begonnen. Kom proeven en vul je kelder af met goede wijn en bijzonder bier voor het goede doel: de kampvuurkuil van Manitoba is ernstig aan vervanging...

  Benefietkelder van Manitoba Geplaatst op 29 oktober 2018 door Guy Holtus Wijn en bier voor heel veel vuurplezier! De jaarlijkse bier- en wijnactie is begonnen. Kom proeven en vul je kelder af met goede wijn en bijzonder bier voor het goede doel: de kampvuurkuil van Manitoba is ernstig aan vervanging...

  05 december 2018

 • Soms moet je voor het goede doel wat overhebben Bijvoorbeeld wat lekkere wijn kopen, of een lekker biertje. Niet omdat het moet, maar omdat je niets extra betaalt, en je ons ermee steunt. Bijvoorbeeld de Voortsche Vorst, een heerlijk winterbier voor tijdens de donkere feestdagen. Of de Langlois Extra Cremant, een fris zurige bubbel. Koop nu: http://www.manitoba.nl/benefietkelder-winkel/ Of voor echt iets bijzonders, een veiling van echte klasse wijnen en daaraan gerelateerde zaken https://www.manitoba.nl/product-categorie/veiling/

  Soms moet je voor het goede doel wat overhebben 
Bijvoorbeeld wat lekkere wijn kopen, of een lekker biertje. Niet omdat het moet, maar omdat je niets extra betaalt, en je ons ermee steunt. Bijvoorbeeld de Voortsche Vorst, een heerlijk winterbier voor tijdens de donkere feestdagen. Of de Langlois Extra Cremant, een fris zurige bubbel.

Koop nu: http://www.manitoba.nl/benefietkelder-winkel/
Of voor echt iets bijzonders, een veiling van echte klasse wijnen en daaraan gerelateerde zaken
https://www.manitoba.nl/product-categorie/veiling/

  04 december 2018