Drie Ringen Stam: 23+

De Drie Ringen Stam (DRS) is er voor iedereen vanaf 23 jaar. Door het jaar heen draaien wij elke 2e zaterdag van de maand onze opkomsten. De stamleden organiseren hun eigen programma’s. Dit kan van alles zijn, niks is te gek. Met Pasen wordt er een gezellig en relaxed weekend georganiseerd, waar we lokaal op zoek gaan naar activiteiten/mooie plekken of een zonnig terras. Bij dit alles staat vooral gezelligheid en vriendschap centraal.

 

ContactDRS@manitoba.nl
Opkomst2e zaterdag van de maand, 20.00 tot +/- 22.00

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.