Sherrows: 15 – 18 jaar

Geplaatst op door

De Sherrows is een gemende groep jongens en meiden in de leeftijd van 15 tot 18 jaar. Wekelijks draaien we in de omgeving van Leusden/Amersfoort onze opkomsten.

Opkomsten:
De Sherrows zijn verantwoordelijk voor hun eigen programma. Ze bedenken zelf wat ze willen gaan doen tijdens de opkomsten en kampen. Daar komen vaak de meest briljante en bijzondere ideeën uit, elke week wat anders. De begeleiding is er om te helpen deze ideeën te realiseren.

Kampen:
Door het jaar heen zijn er ook altijd een aantal kampen. Tijdens zo’n kamp is er ruimte om bepaalde ideeën/technieken/activiteiten verder tot zijn recht te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een Pionierweekend, waar ze met zijn alleen een bouwwerk maken om in te slapen (op hoogte). Jacuzzi bouwen, koken op vuur, film kijken, droppings zijn bijvoorbeeld ook al eens langs gekomen.

Zomerkamp:
Het seizoen sluiten wij traditioneel af met het zomerkamp. We verblijven dan 10 dagen lang ergens op een kampeerterrein in het buitenland. Na een dagje reizen belanden wij vaak op de mooiste plekken in Europa. Aangekomen staat meestal een actief programma centraal. Hiken, raften, mountainbiken, zwemmen, paintballen, noem het maar op. Eigenlijk altijd een recept voor een gezellig en geslaagd kamp.

Interesse?
Heb je na het lezen van deze pagina interesse, kom dan vooral eens een keer meekijken.

Opkomst: zaterdag 14:00 – 17:00 uur. De kampen hebben afwijkende tijden.
Contact: sherrows@manitoba.nl
Begeleiding Sherrows: Anouk Woltman, Hans Groeneweg, Marieke Hendriks & Rob Schouten