Adverteren

Elke 6 weken verschijnt onze nieuwsbrief, gericht aan alle ouders. Hij wordt daarmee momenteel verzonden naar ruim 300 adressen. Hierin is ruimte voor één à twee kleine advertenties voor 10 euro per nieuwsbrief of 40 euro per jaar.

Website: op onze site www.manitoba.nl kunnen we in overleg ook ruimte scheppen voor een advertentie. Dit kost 50 euro per jaar.

Tenslotte kunnen we eventueel op onze Facebook-pagina nog wat aandacht aan je geven.

Interesse? Neem contact op met onze penningmeester via penningmeester@manitoba.nl.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.