Belastingaangifte bij lidmaatschap van de Club van 100

Om de jaarlijkse gift aan de Club van 100 te kunnen aftrekken, moet je de volgende keuzes invullen bij je aangifte (plaatjes zijn gebaseerd op de aangifte 2017):

Bij de vraag “Welke uitgaven had u in <jaartal>” zet u een vinkje bij “Giften aan”:

 

 

Vervolgens krijgt u wat later onderstaande detailvragen te zien. Het transactienummer is hier doorgehaald, die staat op uw contract en wordt ook altijd vermeld in de mail die u krijgt met het verzoek om te betalen.

Voor verdere vragen kunt u altijd opnemen met de penningmeester.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.