Sponsorkliks

Steun ons door uw internetaankopen te doen via onze pagina. Klik op de banner, selecteer uw winkel en doe uw aankoop. Voor elke aankoop die u doet krijgen we provisie, en het kost u niets extra!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Manitoba ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Manitoba.

Wil je Scouting Manitoba ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Manitoba. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Manitoba zijn het directe inkomsten.

Klik op onderstaand icoon om te bestellen.
“SponsorKliks,

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scouting Manitoba. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Manitoba hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Scouting Manitoba weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting Manitoba is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Scouting Manitoba dan niets op.

De laatste opbrengsten voor onze groep staan in onderstaande banner:

Een kleine selectie van de winkels:

AlgemeenElectronicaKledingVakantieVerzekeringenDiversen
Bart Smit
Blokker
Bol.com
C&A
De Tuinen
Fonq
Hema
V&D
AlleKabels
CentralPoint
Conrad
HP
Logitech
MediaMarkt
Medion
Megapool
Paradigit
Philips
Pixmania
Redcoon
Typhone
BonPrix
Hunkemoller
IciParis
Neckerman
Otto
Shoeby
van Haren
Wehkamp
Zalando
Booking.com
Centerparks
Disneyland
EasyJet
Ebookers
Expedia
Hotels.com
KLM
NH Hotels
DeltaLloyd
Independer
OHRA
Zorgverzekering Vergelijker
123tijdschrift.nl
DinnerSite
Drogisterij.net
Hans Anders
Inktweb.nl
Thuisbezorgd
VT Wonen
Webprint.nl

 

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.