Welkom in de webwinkel

Meld je hier aan voor de bierproeverij en de wijnproeverij op 20 november

Doe mee aan de Manitoba bier- en wijnactie. Je koopt heerlijke wijnen en bieren tegen de winkelprijs, en Manitoba krijgt daar provisie voor. Wil je weten wat lekker is? Doe mee aan de bierproeverij of de wijnproeverij. Gezellig en leerzaam. Bestellen kan tot en met 4 december, en dan kan je je bestelling bij Manitoba ophalen op 18 december. Opgeven voor de proeverij doe je hier.

Naast wijnen kan je in onze webshop ook allerlei specifieke Manitoba-dingen bestellen, zoals truien en rugzakken. En u kunt ook donaties doen. Zodra het geleverd is nemen we contact met u op via de mail om een afspraak te maken over de levering. Ga naar www.manitoba.nl/webshop

Alle info op een rij

  • Betalen kan via iDeal. Bedrijven kunnen op rekening bestellen en krijgen dan een factuur.
  • In de regio Leusden-Amersfoort bezorgen we ook, tegen een geringe vergoeding.
  • Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruikmaken van dit contactformulier.

Over Scouting Manitoba

In 2020 bestond Scouting Manitoba 75 jaar! En dat is nog maar het begin. We zijn een informele en gezellige groep.
Daarbij kennen we allerlei ceremonies, zoals het hijsen van de vlag, de eed en ons groepslied.
Wel vaak met een twist, maar dat merk je vanzelf wel. De scoutingactiviteiten die wij ondernemen zijn divers en spelen zich vooral buiten af.

Scoutinggebouw huren

Midden in het bos, tussen Amersfoort en Leusden, ligt het prachtige clubhuis van onze scoutinggroep. Het heeft een heerlijke nieuwe kampvuurkuil en biedt plaats aan groepen tot vijftig personen. Het gebouw wordt vaak verhuurd aan (sport)verenigingen en scholen, voor kampen, overnachtingen en andere meerdaagse bijeenkomsten.

Lid worden van Scouting

Scouting is een te gekke bezigheid voor jong en oud vanaf 5 jaar. De scouting-activiteiten zijn heel divers en natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. We zijn met alle leeftijden veel buiten, in de natuur. We vinden het leuk om een vuurtje te stoken, waar we dan ook op koken. We bouwen grote boomhutten, doen aan boogschieten of lopen een speurtocht.