Verstoppertje kan ook online

Opeens een andere wereld, een wereld vol onzichtbaar gevaar. Een wereld waarin alle grote mensen het in een keer over COVID-19 hebben of Corona. Je mag opeens niks meer. Niet in je handen hoesten, niet naar opa en oma, niet naar school en dan ook nog eens niet naar scouting. Allemaal superstom!! Je mag geen gewone bever meer zijn, die vrolijk rauzend door het bos stiefelt.  Dit gaat een bever niet zomaar laten gebeuren. Een nieuwe bever werd geboren, noem het een upgrade, een update, bever 2.0 of de eBever. De evolutie, om in termen van Pokémon te spreken, van de bever. Een bever die nog steeds elke week avonturen kon beleven met andere bevers.

De ebever, bever2020 of bever2.0 kon heel goed zoeken. Zo vonden alle bevers hun paasei in het bos. Een zoektocht in tijdslots die er voor zorgde dat elke bever2.0 op zijn gemakje zijn ei kon vinden. Mooi om te zien, als het beloofde ei even niet te vinden was. De ebever hield de leiding op  de hoogte via de whatsapp. Ook de geëvolueerde bever wist met moed en doorzettingsvermogen het felbegeerde ei te vinden.

Bever2020 laat zien dat Annemaria Koekkoek, verstoppertje en tikkertje ook prima online kunnen. De ebever heeft ook het liedjesboek gedownload en zitten na de vele zingrondes alle liedjes er goed in. De bever2.0 weet heel goed het verschil tussen voor, achter, links en rechts en op welk beest cowboy billy de boeven vangt. Van prins Maurits die kwam, Keesje gooide een meloen en de bevers die konden na al dat  zingen een glas limo krijgen.

Wat hebben we een online plezier gemaakt. Prinsesje petronella en haar kikkerprins. De sterren van deze show waren de goudvissen. Zoek de verschillen bij de leiding, pictionairy, stoelendans, ontdek je plekje enzovoort enzovoort. Wat waren er toch weer veel avonturen. Zouden wij het maar gewoon altijd zo doen? Vanuit ons veilige huis opkomsten draaien? Virtueel de vlag hijsen? Je mond gesnoerd met een druk op de knop?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Gelukkig mag de ebever, bever2020, bever2.0 gewoon weer naar de fabrieksinstelling en lekker rauzend door het bos stiefelen.