Manitoba Hoodie zonder rits

 28,80 30,30

De standaard-trui van Manitoba: een donkergroene hoodie met op de achterkant ons logo in geel.

Extra leuk om je naam op de voorkant te laten zetten voor slechts € 1,50. Jij hebt dan echt een persoonlijke trui, en onze leverancier doneert dit bedrag dan aan Scouting Manitoba.

Let op: de levertijd van deze truien kan oplopen tot een maand. Als het sneller moet, neem contact met ons op, daarvoor moeten we extra kosten maken.

De standaard trui van Manitoba: een donkergroene hoodie met op de achterkant ons logo in geel. Ideaal voor in de zomer als het 's avonds bij het kampvuur iets frisser wordt, en daarmee een ideale trui voor in je Manitoba-assortiment. In heren- en damesmaten (voor de exacte maten zie de maattabel).

Maak je trui echt persoonlijk door ook je naam op de voorkant te laten drukken voor slechts € 1,50. Onze leverancier doneert dit bedrag dan aan Scouting Manitoba. Voor de truien en shirts van de verschillende speltakken, zie het product speltak-trui-shirt.

De damesmaten gaan eruit, deze laatste zijn nog uit voorraad leverbaar. Dames XL is iets wijder dan Unisex M, Dames XXL is qua maat gelijk aan Unisex L. Als je twijfelt aan de maat, neem contact op dan kan je passen.

De levertermijn van dit product bedraagt ongeveer een maand, om de verzendkosten te beperken. Mocht je dit sneller nodig hebben, of je hebt andere wensen (bijvoorbeeld kleur, model), neem dan even contact met ons op.

Technische informatie:
80% cotton Belcoro® draad, 20% polyester