Speltak Polo

 19,45 20,95

Een Polo-shirt van de speltakken van Manitoba. Momenteel alleen te verkrijgen voor de Bevers (rood) en de Beukenstam (groen).

Extra leuk om je naam op de voorkant te laten zetten voor slechts € 1,50. Jij hebt dan echt een persoonlijke trui, en onze leverancier doneert dit bedrag dan aan Scouting Manitoba.

Let op: de levertijd van deze truien kan oplopen tot een maand. Als het sneller moet, neem contact met ons op, daarvoor moeten we extra kosten maken.

Een Polo-shirt van de speltakken van Manitoba. Op de voorkant het logo van je speltak, op de achterkant het Manitoba-logo. Momenteel alleen te verkrijgen voor Bevers (rood) en de Beukenstam (groen).. In heren- en damesmaten (voor de exacte maten zie de maattabel).

Maak je T-shirt echt persoonlijk door ook je naam op de voorkant te laten drukken voor slechts € 1,50. Onze leverancier doneert dit bedrag dan aan Scouting Manitoba.

Het beukenstamlogo is alleen bedoeld voor leden van de Beukenstam

De levertermijn van dit product bedraagt ongeveer een maand, om de verzendkosten te beperken. Mocht je dit sneller nodig hebben, of je hebt andere wensen (bijvoorbeeld kleur, model), neem dan even contact met ons op.

Technische informatie:
100% katoen, Belcoro® draad.

Extra informatie

Doelgroep

Jeugdleden, Leiding, Stamleden