Speltak T-shirt

 12,45 16,95

Het T-shirt van je Speltak, momenteel alleen verkrijgbaar voor de Bisonstam en de Beukenstam: een shirt met kleuren en logo’s van je eigen speltak.

Extra leuk om je naam op de voorkant te laten zetten voor slechts € 1,50. Jij hebt dan echt een persoonlijke trui, en onze leverancier doneert dit bedrag dan aan Scouting Manitoba.

Let op: de levertijd van deze truien kan oplopen tot een maand. Als het sneller moet, neem contact met ons op, daarvoor moeten we extra kosten maken.

Het standaard T-shirt van Manitoba, maar dan in de layout van je speltak. Echt een topper in je kleerkast! In heren- en damesmaten (voor de exacte maten zie de maattabel).

Maak je T-shirt echt persoonlijk door ook je naam op de voorkant te laten drukken voor slechts € 1,50. Onze leverancier doneert dit bedrag dan aan Scouting Manitoba.

De levertermijn van dit product bedraagt ongeveer een maand, om de verzendkosten te beperken. Mocht je dit sneller nodig hebben, of je hebt andere wensen (bijvoorbeeld kleur, model), neem dan even contact met ons op.

Technische informatie:
100% katoen, Belcoro® draad.
Ronde hals met katoenen/Lycra® rib. 

 

 

Extra informatie

Opdruk

Met naam, Zonder naam